Personal training

Personal training is de meest effectieve manier om jezelf in topconditie te brengen en vooral te houden. Ik ben niet alleen je personal trainer, maar ook je coach die je motiveert en inspireert om je lichaam en geest in balans te brengen. Deze vorm van aanpak en bijbehorende stimulatie zal je helpen op jou weg naar een nieuwe gezonde levensstijl.

Persoonlijk programma

Samen maken we een persoonlijk programma afgestemd op je huidige conditie, geschiedenis, sportverleden, werk, ritme en specifieke doelen. Ik krijg vaak te horen dat nieuwe routines vrij snel een gewoonte gaan worden. Vooral als de resultaten zichtbaar worden gaan gezonde voeding en sporten een tweede natuur worden.

Personal training is vooral bedoeld voor mensen die na blessure weer fit willen worden of hun spierkracht en algehele conditie willen verbeteren. Een bijkomend voordeel is uiteraard het verlies van gewicht met meer bewegingsvrijheid en stressbestendigheid.

Werkwijze

Deze is vrij toegankelijk door middel van een gratis intakegesprek. Hierin worden je wensen besproken en wordt er een nulmeting uitgevoerd. Vervolgens wordt er een programma opgesteld van gemiddeld 12 weken om de gewenste doelen te kunnen bereiken. Na zes weken doen we een tussen meting en evaluatie. Hierop kunnen dan we dan eventueel trainingen aanpassen. Ten slotte wordt door middel van een eindmeting geanalyseerd of het gewenste resultaat is bereikt. Bij gezamenlijke tevredenheid kunnen we altijd een vervolgprogramma samenstellen.

© 2020 thirzablokfysio.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring