Ervaringen

Uiteindelijk is het belangrijkste doel dat je door mijn behandelingen de praktijk pijnvrij en met goed gevoel verlaat. Lees hier hoe een groot deel van mijn patiënten de behandeling en hun weg naar herstel hebben ervaren.

“In de nasleep van een ernstig trauma met meervoudig nek- en rugletsel heb ik als sportieve jongeman (32) ontzettend veel steun gehad aan Thirza. Haar expertise, doeltreffende behandelwijze met buitengewoon veel zorg en aandacht voor de persoon hebben mij fysiek in staat gesteld om binnen 1,5 jaar tijd weer te kunnen kitesurfen (iets dat aanvankelijk voor onmogelijk werd gehouden).”

Robert

“Na de zoveelste doorverwijzing was ik sceptisch, maar onderscheidde Thirza zich meteen door haar betrokkenheid. Haar advies om een combinatie van technieken te gebruiken resulteerde uiteindelijk met voortschrijdend inzicht in een steeds effectievere aanpak. In een verbluffend korte tijd leidde dat tot enorme verbeteringen. De combinatie van behandelingen en oefeningen die ik nu thuis uitvoer zijn een prima manier om preventief mijn klachten aan te pakken. Het gevolg is dat nu nagenoeg klachtenvrij ben. Namens mijn lichaam en ik, super bedankt!”

Michael Nabarro

“Thirza is veruit de beste fysiotherapeute, klachtenvrij na dry needling behandeling.
Heel prettig in omgang en super efficiënt!”

Yasser Sheno

“Fysio therapeut Mw. Blok is echt een tovenaar mijn schouder probleem is binnen paar behandelingen helemaal weg.”

Maryam Forouhandeh

“Thirza is een top Fysiotherapeut! Weet precies wat ze moet doen om je te helpen! Binnen een paar behandelingen van mijn klachten af. Met een beetje discipline om af en toe de op mijn klachten afgestemde thuisoefeningen te doen in combinatie regelmatig sport voor de komende tijd geen professionele hulp nodig… Super bedankt!”

Mathias Fritz

“Thirza heeft de knieklachten van mijn dochter uitstekend behandeld. Ze is scherp en professioneel en tegelijkertijd lief en begripvol. Ik kan Thirza van harte aanbevelen voor kinderfysiotherapie.”

Michiel Hildebrand

“Ik ben al een tijdje onder behandeling bij Thirza en kan alleen maar positief zijn. Ze is emphatisch, zorgvuldig, kundig,  geduldig, ze kan goed luisteren en heeft altijd 100% aandacht!! Zonder haar behandeling zou de qualiteit van mijn leven minder goed zijn dus ik ben erg blij dat ik bij haar onder behandeling ben!!!”

Annely Francken

“Thirza, heeft mij na mijn zware auto ongeluk met rugletsel, in no time weer up and running gekregen, Mij bijgestaan bij de revalidatie en inmiddels kickboks ik weer en geef weer hoge trappen, ondanks mijn rugletsel. Ik ga nooit meer weg bij Thirza, een echte life saver is ze!”

Doron Themans

© 2020 thirzablokfysio.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring