Samenwerking

IBC Amstelland

Schouder Centrum IBC Amstelland is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) gespecialiseerd in schouderzorg. Het team van Schouder Centrum IBC Amstelland is vakinhoudelijk kundig, innovatief en heeft oprechte aandacht en tijd voor jong en oud, recreatief of sportief.

.

Hierhebikpijn.nl

Op Hierhebikpijn.nl kunt u gratis uw klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. Door de vragen in de fysiotherapie check te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden uw klachten vergeleken met de meest voorkomende fysiotherapeutische aandoeningen.

PhysiApp

PhysiApp is de bijbehorende app van Physitrack, het platform dat zorgverleners zoals fysiotherapeuten medische oefenprogramma’s laat samenstellen en meegeven én waarmee u een videoconsult kunt uitvoeren.

AMHC FIT

AMHC FIT is opgericht in 1928 in de Watergraafsmeer in een tijd dat er nog niet zoveel hockeyclubs bestonden in Amsterdam. Al jaren zit FIT in de lift. Het ledenaantal stijgt met grote hoeveelheden. Op dit moment hebben we ruim 1000 leden. 62 jeugdteams, 10 senioren teams en een actieve trimhockey-afdeling die doordeweeks speelt en traint.

Derba Basketball

Basketballvereniging Derba is opgericht in 1969. Er was toen nog niet eens een sporthal en werd er buiten getraind en gespeeld. De naam is heel simpel bedacht: DE Rijp Basketbal. Derba heeft op dit moment jongens- en meisjesteams die spelen in Rayon Noord-Holland. De thuisbasis is Sporthal De Oosterven. Hier spelen we alle wedstrijden en trainen we.

© 2020 thirzablokfysio.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring