Even voorstellen

Mijn naam is Thirza Blok en ben meer dan 20 jaar werkzaam als bevlogen fysiotherapeut. Zolang ik mijzelf kan herinneren ben ik gebiologeerd door het menselijke lichaam en al haar facetten.

Startschot

Vooral het menselijke aspect en de bijdrage aan lichamelijk herstel waren het startschot voor mijn opleiding tot fysiotherapeut. Door mijn enthousiasme direct gevolgd door de specialisatie voor sportfysiotherapie.

Ervaring

Na voltooiing van mijn opleidingen ben ik direct aan de slag gegaan bij verschillende praktijken en ziekenhuizen. Dit om zoveel mogelijk vaktechnische ervaring op te doen, zodat ik mij de verschillende technieken en behandelmethodes eigen kon maken. Ook werd ik door uiteenlopende sportorganisaties als consultant ingehuurd. Dit om de sporters optimaal te kunnen laten presteren en blessures te voorkomen.

Zelfstandig fysiotherapeut

Ik ben geruime tijd geleden als zelfstandig fysiotherapeut begonnen. Dit omdat ik gedurende mijn loopbaan en ervaringen ondervond dat er meer is dan de conventionele werkwijzen, die zich enorm snel ontwikkelen.

Meer aandacht voor het menselijk aspect, een combinatie van verschillende technieken, samenwerking met andere medische professionals, resulteerde in snellere en effectievere behandelmethode. Tot op de dag van vandaag blijf ik met voortschrijdende inzichten mijn behandeltechnieken en resultaten evalueren. Dit om je behandeltraject zo voorspoedig en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

© 2020 thirzablokfysio.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring